Specialist in arbeidsveiligheid
building
Trainingen op maat
reaxion
reaxion

ADR gevaarlijke stoffen training

Bent u op zoek naar een organisatie die een ADR gevaarlijke stoffen training aanbied? Dan bent u bij Reaxion op het juiste adres: het bedrijf met cursussen en trainingen om de arbeidsveiligheid binnen organisaties te verhogen, zo ook een ADR gevaarlijke stoffen training. Een werkgever is immers verplicht – volgens het ARBO besluit – om werknemers voldoende bescherming van de gezondheid en veiligheid te bieden. Een gevaarlijke stoffen training van Reaxion draagt hier aan bij.

Uw gevaarlijke stoffen training

Bij Reaxion kunnen werknemers die in aanraking komen met chemische producten een ADR gevaarlijke stoffen training volgen om zich zo te beschermen tegen gevaren van dit soort producten. Dit is vooral van toepassing voor medewerkers van onder andere schoonmaakbedrijven, garages, bouwmarkten, schildersbedrijven, laboratoria en supermarkten. Bedrijfstrainingen door Reaxion zijn kenmerkend door hun persoonlijke karakter en hoge service gehalte. Onze trainingen zijn altijd op maat én onze trainingen kunt u niet alleen tijdens kantoortijden een training volgen, maar ook in de avonduren en weekenden. Een gevaarlijkse stoffen training bij Reaxion volgt u al voor 175 euro per persoon.

Inhoud training

Binnen de ADR gevaarlijke stoffen training leert u het ARBO besluit, PGS-15 en internationale regelgeving gebruiken én toepassen. Daarnaast komen bij de gevaarlijke stoffen training van Reaxion onderstaande onderwerpen aan bod:

  • Gevaarlijke stoffen en gevaarseigenschappen
  • Informatie over de stoffen
  • Kankerverwekkende en zorgwekkende stoffen
  • Inventarisatie en registratie
  • Voorlichting en onderricht
  • Maatregelen
  • Toezicht
  • Blootstelling bepalen

De ADV gevaarlijke stoffen training duurt één dag en iedere deelnemer ontvangt na afloop een certificaat van deelname, waarmee de werkgever kan aantonen dat de medewerker onderricht heeft gehad.

Meer weten?

Heeft u interesse in het volgen van een ADR gevaarlijke stoffen training voor uzelf of door uw medewerkers? Neem dan contact op met Reaxion dan vertellen wij u graag alles over onze trainingen. Bij Reaxion kunt u niet alleen tijdens kantoortijden een training volgen, maar ook in de avonduren en weekenden, zodat u altijd de mogelijkheid heeft om een benodigde training te volgen.

Contact opnemen

Contactinformatie

Boris Pasternakstraat 68
3069 CZ Rotterdam
info@reaxion.eu

T. 010-8220101
E. info@reaxion.eu

Waarom Reaxion?

Als specialist in arbeidsveiligheid zorgt Reaxion ervoor dat de medewerkers van uw organisatie veilig kunnen werken. Door middel van trainingen en ondersteuning op maat realiseren we werkplekken die aan alle gestelde eisen voldoen.

Social Media

Volg Reaxion op de volgende kanalen: