Specialist in arbeidsveiligheid
building
Trainingen op maat
reaxion
reaxion

Agressietraining

Klantvriendelijk, duidelijk, professioneel én veilig omgaan met lastige of agressieve bezoekers, hoe moet dat? De training ‘Omgaan met agressie’ bereidt uw medewerkers voor op situaties die kunnen ontstaan op de werkvloer. Zo staan uw medewerkers steviger in hun schoenen en dat komt hun welzijn zeker ten goede.

De training is onder andere geschikt voor leerkrachten, receptiemedewerkers, gemeentelijke toezichthouders en controleurs in het openbaar vervoer. Onder begeleiding van professionals gaan de cursisten aan de slag met gespreksstrategieën, hoe gevechten eruit kunnen zien, de gevolgen van stress voor het eigen lichaam en beschermwijzen tegen een fysieke aanval.

Aan de hand van casussen wordt de theorie in de praktijk toegepast. Hiervoor worden acteurs ingezet. Uiteraard is een ‘Omgaan met agressie’-training maatwerk. De duur van de training varieert dan ook van één tot enkele dagen en is van meerdere factoren afhankelijk.

Offerte Aanvragen
Contactinformatie

Boris Pasternakstraat 68
3069 CZ Rotterdam
info@reaxion.eu

T. 010-8220101
E. info@reaxion.eu

Waarom Reaxion?

Als specialist in arbeidsveiligheid zorgt Reaxion ervoor dat de medewerkers van uw organisatie veilig kunnen werken. Door middel van trainingen en ondersteuning op maat realiseren we werkplekken die aan alle gestelde eisen voldoen.

Social Media

Volg Reaxion op de volgende kanalen: