Specialist in arbeidsveiligheid
building
Trainingen op maat
reaxion
reaxion

Bedrijfshulpverlening cursus

Iedere medewerker weet wat er van hem/haar verwacht wordt vanuit zijn/haar functie. Maar wat wordt er nu eigenlijk verwacht in geval van een calamiteit of hoe kunnen we een calamiteit voorkomen? Daar staan we vaak minder bij stil. Daarom is het ontzettend belangrijk dat u in uw onderneming een aantal medewerkers hebt met een BHV certificaat. Wilt u uw medewerkers een bedrijfshulpverlening cursus laten volgen om de veiligheid binnen uw onderneming te verhogen? Bij Reaxion kan dit! Wij bieden een bedrijfshulpverlening training die volledig voldoet aan de laatste eisen en normen. Tevens zijn al onze trainingen uniek: ieder bedrijf is immers ook uniek. Door middel van onze persoonlijke aanpak zetten wij een training bhv op voor uw medewerkers.

Trainingen en cursussen van Reaxion

Reaxion is uw specialist op gebied van arbeidsveiligheid. Wij bieden trainingen en cursussen aan om de arbeidsveiligheid binnen uw bedrijf te verhogen. Dit doen wij door middel van een persoonlijke benadering en service waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Onze cursussen en trainingen zijn volledig volgens de laatste eisen en normen en zullen uw medewerkers trainen en voorbereiden zodat iedere medewerker weet wat er van haar/hem wordt verwacht bij een eventuele calamiteit. Onze bedrijfshulpverlening cursus krijgt iedere medewerker een BHV diploma en beschikt uw bedrijf over gecertificeerde medewerkers die de veiligheid verhogen. p>

Onze trainingen

Al onze trainingen voldoen volledig aan de laatste eisen en richtnormen. U kunt bij ons – naast de bedrijfshulpverlening training – ook terecht voor de volgende trainingen:

  • Risico Inventarisatie
  • Bedrijfsnoodplan
  • Vluchttekeningen
  • Ontruimingen
  • VCA Certificering
  • ISO 9001
  • ISO 14001

Contact opnemen

Bij Reaxion bent u op het juiste adres voor een training bhv van uw medewerkers. Bij ons heeft u al een bedrijfshulpverlening cursus voor 99 euro per persoon. Bij ons staat persoonlijke aandacht centraal en wij leveren altijd trainingen op maat. Bij Reaxion kunt u niet alleen tijdens kantoortijden een training volgen, maar ook in de avonduren en weekenden. Neem contact op voor meer informatie: u krijgt binnen 8 uur reactie van ons.

Contact opnemen
Contactinformatie

Boris Pasternakstraat 68
3069 CZ Rotterdam
info@reaxion.eu

T. 010-8220101
E. info@reaxion.eu

Waarom Reaxion?

Als specialist in arbeidsveiligheid zorgt Reaxion ervoor dat de medewerkers van uw organisatie veilig kunnen werken. Door middel van trainingen en ondersteuning op maat realiseren we werkplekken die aan alle gestelde eisen voldoen.

Social Media

Volg Reaxion op de volgende kanalen: