Specialist in arbeidsveiligheid
building
Trainingen op maat
reaxion
reaxion

BHV certificaat

Goede bedrijfshulpverleners kunnen het verschil maken bij een eventuele calamiteit. Zij zijn in staat om noodzakelijke maatregelen treffen om het letsel en/of schade te beperken. Daarom is het belangrijk dat u altijd een aantal medewerkers binnen uw organisatie heeft met een BHV certificaat. Zoekt u een bedrijf waar uw medewerkers een BHV cursus kunnen volgen? Kies dan voor Reaxion: dé aanbieder van cursussen en trainingen op het gebied van arbeidsveiligheid.

BHV certificaat halen bij Reaxion

Bij ons kunnen uw medewerkers een BHV certificaat behalen dat volledig voldoet aan de laatste eisen en normen. Bij Reaxion hanteren we een persoonlijke benadering: al onze cursussen zijn uniek, ieder bedrijf is immers ook uniek. Door middel van een persoonlijke aanpak zetten wij voor uw medewerkers een training op die de veiligheid binnen uw bedrijf aanzienlijk verhoogt.

Onze methode

Kiest u ervoor om uw medewerkers bij Reaxion hun BHV certificaat te laten halen? Dan:

  • Krijgen uw medewerkers voorafgaand aan de cursus de theorie aangeboden via e-learning, zodat ze bij aanvang al het juiste kennisniveau hebben;
  • Werken we tijdens de training met casussen en formuleren we vanuit daar oplossingen;
  • Stellen wij een maximum aan het aantal cursisten;
  • Worden de handelingen van de cursisten beoordeeld en geëvalueerd door een ervaren instructeur.

Naast het behalen van een BHV certificaat, kunt u bij Reaxion ook terecht voor o.a. bedrijfsnoodplan, VCA cursus en risico inventarisatie. Al onze cursussen voldoen aan alle geldende richtlijnen en kunnen op verschillende manieren worden gecertificeerd.

Ook een BHV certificaat behalen?

Heet u nog onvoldoende medewerkers met een BHV certificaat Contact opnemen

Contactinformatie

Boris Pasternakstraat 68
3069 CZ Rotterdam
info@reaxion.eu

T. 010-8220101
E. info@reaxion.eu

Waarom Reaxion?

Als specialist in arbeidsveiligheid zorgt Reaxion ervoor dat de medewerkers van uw organisatie veilig kunnen werken. Door middel van trainingen en ondersteuning op maat realiseren we werkplekken die aan alle gestelde eisen voldoen.

Social Media

Volg Reaxion op de volgende kanalen: