Specialist in arbeidsveiligheid
building
Trainingen op maat
reaxion
reaxion

BHV

Bedrijfshulpverleners zijn onmisbaar in iedere organisatie. Doordat zij de noodzakelijke maatregelen treffen om het letsel en/of de schade te beperken, kunnen ze hét verschil maken in geval van calamiteiten. Een goede training voor BHV’ers is daarom essentieel.

Ieder bedrijf is uniek en daarom zijn de trainingen van Reaxion dat ook. Onze trainingen voldoen aan de wetgeving; door middel van maatwerk bereiden ze werknemers voor op calamiteiten. Hierbij maken we gebruik van de risico inventarisatie, het bedrijfsnoodplan en de expertise binnen het betreffende bedrijf.

Voorafgaand aan de training krijgen de cursisten de theorie aangeboden via e-learning, zodat ze bij aanvang al beschikken over het juiste kennisniveau. Tijdens de trainingen gaan we aan de hand van casussen aan de slag met het formuleren van oplossingen. De klant staat bij ons centraal. We stellen dan ook hoge eisen aan de kwaliteit van de training:

  • We stellen een maximum aan het aantal cursisten;
  • Onze trainingen voldoen aan alle geldende richtlijnen en kunnen op verschillende manieren worden gecertificeerd.
  • De handelingen van cursisten worden beoordeeld en geëvalueerd door een ervaren instructeur.

Wilt u weten wat onze BHV-training voor uw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Offerte Aanvragen
Contactinformatie

Boris Pasternakstraat 68
3069 CZ Rotterdam
info@reaxion.eu

T. 010-8220101
E. info@reaxion.eu

Waarom Reaxion?

Als specialist in arbeidsveiligheid zorgt Reaxion ervoor dat de medewerkers van uw organisatie veilig kunnen werken. Door middel van trainingen en ondersteuning op maat realiseren we werkplekken die aan alle gestelde eisen voldoen.

Social Media

Volg Reaxion op de volgende kanalen: