Specialist in arbeidsveiligheid
building
Trainingen op maat
reaxion
reaxion

BHV diploma behalen?

BHV diploma behalen?

In uw organisatie weet iedere medewerker weet wat er van hem/haar verwacht wordt vanuit zijn/haar functie, maar weten zij ook wat er van hen wordt verwacht bij een calamiteit? En weten zij hoe ze een calamiteit kunnen voorkomen? Het is belangrijk dat u altijd een aantal medewerkers heeft met een BHV diploma. Zoekt u een bedrijf waar uw medewerkers hun BHV diploma kunnen halen? Zoek dan niet verder en kies voor Reaxion: dé aanbieder van cursussen en trainingen op het gebied van arbeidsveiligheid.

BHV diploma van Reaxion

Bij Reaxion kunnen uw medewerkers een BHV diploma behalen dat volledig voldoet aan de laatste eisen en normen. Kiest u voor een BHV cursus van Reaxion? Dan krijgt u een BHV cursus op maat: ieder bedrijf is immers ook uniek. Door middel van een persoonlijke aanpak zetten wij voor uw medewerkers een training op die de veiligheid binnen uw bedrijf aanzienlijk verhoogt.

Onze cursussen en trainingen zijn volledig volgens de laatste eisen en normen en zullen uw medewerkers trainen en voorbereiden zodat iedere medewerker weet wat er van haar/hem wordt verwacht bij een eventuele calamiteit. Bij Reaxion staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. Na de cursus bedrijfshulpverlening krijgt iedere medewerker een BHV diploma en beschikt uw bedrijf over gecertificeerde medewerkers die de veiligheid verhogen. p>

Al onze trainingen

U kunt bij Reaxion niet alleen uw BHV diploma halen, maar ook andere trainingen op het gebied van arbeidsveiligheid. Onze trainingen:

  • Risico Inventarisatie
  • Bedrijfsnoodplan
  • Vluchttekeningen
  • Ontruimingen
  • VCA Certificering
  • ISO 9001
  • ISO 14001

Contact opnemen

Wilt u uw medewerkers hun BHV diploma halen? Bij Reaxion bent u op het juiste adres voor een BHV cursus voor uw medewerkers! Bij ons heeft u al een BHV diploma voor 99 euro per persoon. Wilt u een training boeken? Bij Reaxion kunt u naast kantoortijden, ook in de avonduren en weekenden een BHV cursus volgen. Neem contact op voor meer informatie: u krijgt binnen 8 uur reactie van ons. U kunt ook altijd bellen naar: 010-8220101.

Offerte Aanvragen
Contactinformatie

Boris Pasternakstraat 68
3069 CZ Rotterdam
info@reaxion.eu

T. 010-8220101
E. info@reaxion.eu

Waarom Reaxion?

Als specialist in arbeidsveiligheid zorgt Reaxion ervoor dat de medewerkers van uw organisatie veilig kunnen werken. Door middel van trainingen en ondersteuning op maat realiseren we werkplekken die aan alle gestelde eisen voldoen.

Social Media

Volg Reaxion op de volgende kanalen: