Specialist in arbeidsveiligheid
building
Trainingen op maat
reaxion
reaxion

Cursus gevaarlijke stoffen

Voor het volgen van een cursus gevaarlijke stoffen bent u bij Reaxion op het juiste adres. Wij zijn specialist in cursussen en trainingen om de arbeidsveiligheid binnen organisaties te verhogen. Als werkgever bent u namelijk verplicht om uw werknemers voldoende bescherming van de gezondheid en veiligheid te bieden en hier hoor een cursus gevaarlijke stoffen ook bij.

Over cursussen van Reaxion

Onze bedrijfstrainingen en cursussen zijn kenmerkend door hun persoonlijke karakter en hoge servicegehalte. Onze trainingen zijn altijd op maat én onze trainingen kunt u niet alleen tijdens kantoortijden een training volgen, maar ook in de avonduren en weekenden.

Onze cursus gevaarlijke stoffen kost slechts 175 euro per persoon en duurt één dag. Iedere deelnemer ontvangt na afloop een certificaat van deelname, waarmee de werkgever kan aantonen dat de medewerker de betreffende cursus heeft gehaald.

Onze cursus gevaarlijke stoffen

Het is belangrijk dat uw werknemers zich beschermen tegen gevaarlijke stoffen, indien ze geregeld in aanmerking komen met chemische producten. Dit is vooral van toepassing voor medewerkers van onder andere schoonmaakbedrijven, garages, bouwmarkten, schildersbedrijven, laboratoria en supermarkten. De onderwerpen van een cursus gevaarlijke stoffen zijn o.a.:

  • Gevaarlijke stoffen en gevaarseigenschappen
  • Informatie over de stoffen
  • Kankerverwekkende en zorgwekkende stoffen
  • Inventarisatie en registratie
  • Voorlichting en onderricht
  • Maatregelen
  • Toezicht
  • Blootstelling bepalen

Tevens leert u binnen de cursus gevaarlijke stoffen het ARBO besluit, PGS-15 en internationale regelgeving gebruiken én toepassen.

Meer weten

Wilt u meer weten over de cursus gevaarlijke stoffen? Neem dan contact op met Reaxion dan vertellen wij u graag alles over de cursus gevaarlijke stoffen en kunnen we afspreken wanneer u deze training (tijdens kantoortijden, in de avonduren of weekenden) wilt volgen.

Contact opnemen
Contactinformatie

Boris Pasternakstraat 68
3069 CZ Rotterdam
info@reaxion.eu

T. 010-8220101
E. info@reaxion.eu

Waarom Reaxion?

Als specialist in arbeidsveiligheid zorgt Reaxion ervoor dat de medewerkers van uw organisatie veilig kunnen werken. Door middel van trainingen en ondersteuning op maat realiseren we werkplekken die aan alle gestelde eisen voldoen.

Social Media

Volg Reaxion op de volgende kanalen: