Specialist in arbeidsveiligheid
building
Trainingen op maat
reaxion
reaxion

Heftruck certificaat halen

Wilt u graag dat uw medewerkers een heftruck certificaat halen, maar weet u nog niet waar? Zoek dan niet verder: bij Reaxion is de specialist in bedrijfsnoodplannen, cursussen en trainingen op het gebied van arbeidsveiligheid. Bij ons kunt u uw heftruck certificaat halen. Bij Reaxion kunt u uw heftruck certificaat halen, maar ook andere arbeidsveiligheidgerelateerde trainingen en cursussen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een VCA cursus, gevaarlijke stoffen training, BHV cursus of agressietraining?

Over Reaxion

Op het gebied van arbeidsveiligheid is Reaxion uw specialist. U kunt bij ons trainingen en cursussen op maat volgen, zoals het halen van een heftruck certificaat, om zo de arbeidsveiligheid binnen uw organisatie te verhogen. Onze trainingen en cursussen:

  • zijn volledig volgens de laatste eisen en normen,
  • bereiden en trainen uw medewerkers door middel van een persoonlijke benadering
  • zorgen ervoor dat iedere medewerker wat er van haar/hem wordt verwacht bij een eventuele calamiteit en
  • kunt u niet alleen tijdens kantoortijden een training volgen, maar ook in de avonduren en weekenden.

Contact opnemen

Voor het behalen van een heftruck certificaat zijn uw medewerkers in goede handen bij Reaxion. Bij ons staat persoonlijke aandacht centraal en wij leveren altijd trainingen op maat. Neem bij interesse contact op met ons, u krijgt altijd binnen 8 uur een reactie van ons.

Contact opnemen
Contactinformatie

Boris Pasternakstraat 68
3069 CZ Rotterdam
info@reaxion.eu

T. 010-8220101
E. info@reaxion.eu

Waarom Reaxion?

Als specialist in arbeidsveiligheid zorgt Reaxion ervoor dat de medewerkers van uw organisatie veilig kunnen werken. Door middel van trainingen en ondersteuning op maat realiseren we werkplekken die aan alle gestelde eisen voldoen.

Social Media

Volg Reaxion op de volgende kanalen: