Specialist in arbeidsveiligheid
building
Trainingen op maat
reaxion
reaxion

Heftruck rijbewijs halen

Bent u op zoek naar een organisatie waar u uw heftruck rijbewijs kunt halen? Dan bent u op het juiste adres bij Reaxion: de specialist in bedrijfsnoodplannen, cursussen en trainingen op het gebied van arbeidsveiligheid.

Trainingen en cursussen van Reaxion

Reaxion is uw specialist op gebied van arbeidsveiligheid. Wij bieden trainingen en cursussen op maat aan om de arbeidsveiligheid binnen uw bedrijf te verhogen. Onze cursussen en trainingen zijn volledig volgens de laatste eisen en normen en zullen uw medewerkers trainen en voorbereiden door middel van een persoonlijke benadering. Na een training van Reaxion weet iedere medewerker wat er van haar/hem wordt verwacht bij een eventuele calamiteit.

Onze trainingen

Naast het behalen van uw heftruckcertificaat, kunt u bij ons ook terecht voor onderstaande trainingen en cursussen:

  • VCA
  • Gevaarlijke stoffen
  • BHV cursus
  • Agressietraining

Al onze trainingen voldoen volledig aan de laatste eisen en richtnormen.

Neem contact op

Op zoek naar een bedrijf waar uw werknemersr een heftruckcertificaat kunneh halen? Bij Reaxion bent u op het juiste adres om uw werknemers hun heftruck rijbewijs te halen. Bij Reaxion staat persoonlijke aandacht centraal en wij leveren altijd trainingen op maat. Geïnteresseerd in een van onze andere trainingen? Bij ons kunt u niet alleen tijdens kantoortijden een training volgen, maar ook in de avonduren en weekenden. Neem contact op voor meer informatie: u krijgt binnen 8 uur reactie van ons.

Contact opnemen
Contactinformatie

Boris Pasternakstraat 68
3069 CZ Rotterdam
info@reaxion.eu

T. 010-8220101
E. info@reaxion.eu

Waarom Reaxion?

Als specialist in arbeidsveiligheid zorgt Reaxion ervoor dat de medewerkers van uw organisatie veilig kunnen werken. Door middel van trainingen en ondersteuning op maat realiseren we werkplekken die aan alle gestelde eisen voldoen.

Social Media

Volg Reaxion op de volgende kanalen: