Specialist in arbeidsveiligheid
building
Trainingen op maat
reaxion
reaxion

ISO 14001

Bent u zich bewust van de effecten die uw organisatie kan hebben op het milieu en wilt u daar in positieve zin aan bijdragen? Dan kunt u dit doen het behalen van de ISO 14001 norm. ISO 14001 is een internationale norm waarin wordt beschreven hoe u een effectief milieubeheersysteem kunt integreren in uw bedrijf. Er wordt ten slotte vanuit allerlei hoeken gestimuleerd om het milieu te sparen: vanuit overheidsinstanties, handelsorganisaties, consumenten, aandeelhouders en werknemers en vergeet niet de NGO’s in de wereld.

Hoe werkt de ISO 14001

Werken volgens de ISO 14001 norm, betekent een evenwichtige balans creëren tussen het behoud van winstgevendheid in uw organisatie en tegelijkertijd behoud van het milieu. Als uw hele organisatie zich hier op toelegt, is het mogelijk om met deze standaard beide doelen te verwezenlijken. Dit betekent dat u kunt bepalen welke aspecten van uw bedrijf effect hebben op het milieu en meer inzicht krijgt in de milieuwetten die van toepassing zijn op uw situatie. De volgende stap is de formulering van doelstellingen voor verbetering en een beheerprogramma om deze doelstellingen te verwezenlijken, met regelmatige evaluaties voor continue verbetering. Wij kunnen het systeem vervolgens periodiek beoordelen en, als dit voldoet aan de eisen van ISO 14001, uw bedrijf of vestiging registreren.

ISO 14001: haalbaar voor elke organisatie

Het behalen van de ISO 14100 norm is niet gemakkelijk, maar wél haalbaar: voor ieder bedrijf. ISO 14001 is relevant voor:

  • Van bedrijven met één vestiging tot grote multinationals
  • Van bedrijven met een hoog risico tot dienstverlenende organisaties met een laag risico
  • De productiesector, verwerkingsbedrijven en dienstverlenende bedrijven, inclusief lokale overheden
  • Alle industriesectoren, inclusief de openbare en particuliere sector
  • Fabrikanten van originele apparatuur en hun leveranciers

Neem contact op

Wilt u graag meewerken aan een gezonder milieu door met uw organisatie een duurzame weg in te slaan volgens de ISO 14001 norm? Neem dan contact op met Reaxion en vraag naar de mogelijkheden. U krijgt altijd binnen 8 uur antwoord van ons. Wij helpen u graag op een persoonlijke en servicegerichte manier naar een organisatie die voldoet aan de ISO 14001 norm.

Contact opnemen
Contactinformatie

Boris Pasternakstraat 68
3069 CZ Rotterdam
info@reaxion.eu

T. 010-8220101
E. info@reaxion.eu

Waarom Reaxion?

Als specialist in arbeidsveiligheid zorgt Reaxion ervoor dat de medewerkers van uw organisatie veilig kunnen werken. Door middel van trainingen en ondersteuning op maat realiseren we werkplekken die aan alle gestelde eisen voldoen.

Social Media

Volg Reaxion op de volgende kanalen: