Specialist in arbeidsveiligheid
building
Trainingen op maat
reaxion
reaxion

ISO 45001

De ISO 45001, de komende opvolger van OHSAS 18001, is een norm voor arbo- en veiligheidsmanagement. Door het volgen van deze norm toont u zorg voor de kwaliteit van uw werkomgeving op het gebied van veiligheid en arbozorg. Dat geeft vertrouwen bij zowel de arbeidsinspectie als opdrachtgevers. Ook uw medewerkers profiteren ervan, want u dringt er ziekteverzuim mee terug.

 

De ontwikkeling van de ISO 45001 norm is vertraagd omdat er nog niet voldoende duidelijkheid bestaat over de normen. De laatste versie is afgekeurd na stemming door ISO-leden. Zoals het er momenteel naar uit ziet verschuift publicatie van de normen naar begin 2018.

Begeleiding

Wilt u toch al aan de slag met uw arbo- en milieu managementsysteem en starten met de overgang van OHSAS 18001 naar de ISO 45001? Wij bekijken graag samen met u de ambities en huidige omstandigheden van uw organisatie en bieden ondersteuning waar nodig. Als u nog geen arbo managementsysteem heeft en door de vertraging van ISO 45001 niet verder denkt te kunnen begeleiden wij u graag met het invoeren van de normen.

Ondersteuning

Een arbo managementsysteem is eenvoudig te integreren en zorgt voor een gegarandeerde verbetering van uw organisatie. Het vermindert risico’s voor uw medewerkers en derden en toont aan dat uw bedrijf een arbobeleid voert. Wij begeleiden en ondersteunen u graag met de implementatie, onderhoud of verbetering van uw arbo managementsysteem.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Offerte Aanvragen
Contactinformatie

Boris Pasternakstraat 68
3069 CZ Rotterdam
info@reaxion.eu

T. 010-8220101
E. info@reaxion.eu

Waarom Reaxion?

Als specialist in arbeidsveiligheid zorgt Reaxion ervoor dat de medewerkers van uw organisatie veilig kunnen werken. Door middel van trainingen en ondersteuning op maat realiseren we werkplekken die aan alle gestelde eisen voldoen.

Social Media

Volg Reaxion op de volgende kanalen: