Specialist in arbeidsveiligheid
building
Trainingen op maat
reaxion
reaxion

ISO 9001

ISO 9001 is het bekendste kwaliteitsmanagementsysteem ter wereld.

Het continu verbeteren van de bedrijfsvoering is een doel dat elke organisatie heeft. Of het nu gaat om een groter marktaandeel, kostenverlaging, een effectiever risicobeheer of een hogere klanttevredenheid; om prestaties op welk gebied dan ook te kunnen volgen en verbeteren heeft een organisatie structuur nodig. ISO 9001 helpt allerlei soorten organisaties met het aanbrengen van structuur en draagt bij aan een grotere klanttevredenheid, gemotiveerder personeel en continue verbetering.

Het systeem is geschikt voor iedere organisatie die op zoek is naar een betere manier van bedrijfsvoering en beheer, ongeacht de grootte of de branche.

Inmiddels is de vernieuwde norm ISO 9001:2015 van kracht. Voor september 2018 moeten alle gecertificeerde bedrijven overschakelen om te voldoen aan deze “High Level Structure” norm. Veel bedrijven ondervinden problemen bij deze omschakeling en overwegen hun certificaat te laten verlopen. Wij nemen u echter bij de hand en ondersteunen u richting de hercertificering.

Wilt u meer weten over ISO 9001 of persoonlijk advies van een professional? Dan helpt Reaxion u graag verder. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Offerte Aanvragen
Contactinformatie

Boris Pasternakstraat 68
3069 CZ Rotterdam
info@reaxion.eu

T. 010-8220101
E. info@reaxion.eu

Waarom Reaxion?

Als specialist in arbeidsveiligheid zorgt Reaxion ervoor dat de medewerkers van uw organisatie veilig kunnen werken. Door middel van trainingen en ondersteuning op maat realiseren we werkplekken die aan alle gestelde eisen voldoen.

Social Media

Volg Reaxion op de volgende kanalen: