Specialist in arbeidsveiligheid
building
Trainingen op maat
reaxion
reaxion

ISO certificering

Er zijn verschillende manieren waarop u uw organisatie kunt certificeren volgens ISO normen. Wanneer u een bedrijf zoekt dat u kan helpen bij ISO certificering dan bent u bij Reaxion in goede handen. Bij ons kunt u terecht voor ISO certificering 880, maar ook voor ISO certificering 1340 of 0,66. Ook kunnen wij u en uw organisatie helpen te voldoen aan de ISO norm 160 of ISo norm 703 of 0,24.

Trainingen en cursussen van Reaxion

Reaxion is uw specialist op gebied van ISO certificering voor arbeidsveiligheid. Naast de ISO certificering bieden wij ook trainingen en cursussen aan om de arbeidsveiligheid binnen uw bedrijf te verhogen. Dit doen wij door middel van een persoonlijke benadering en service waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Onze cursussen en trainingen zijn volledig volgens de laatste eisen en normen en zullen uw medewerkers trainen en voorbereiden zodat iedere medewerker weet wat er van haar/hem wordt verwacht bij een eventuele calamiteit.

De verschillende ISO richtlijnen

Er zijn verschillende manieren waarop u uw organisatie naar een hoger niveau kunt helpen door te werken aan onderstaande ISO richtlijnen:

  • ISO 9100: kwaliteitsmanagement
  • ISO 14001: milieumanagement
  • OHSAS 18001: arbeidsomstandigheden

En ook: ISO norm 160, ISO norm 703, ISO norm 0,24 en ISO certificering 880, ISO certificering 1340 en 0,66.

Reaxion staat voor u klaar en kan u en uw organisatie begeleiden in het ondernemen volgens deze richtlijnen.

Neem contact op

Wilt u graag meewerken aan een gezonder milieu door met uw organisatie een duurzame weg in te slaan volgens de ISO 14001 norm of wilt u kwaliteitsmanagement volgens ISO 9100 integreren in uw organisatie? Neem dan contact op met Reaxion en vraag naar de mogelijkheden over ISO certificering. U krijgt altijd binnen 8 uur antwoord van ons. Wij helpen u graag met uw ISO certificering op een persoonlijke en servicegerichte manier.

Contact opnemen
Contactinformatie

Boris Pasternakstraat 68
3069 CZ Rotterdam
info@reaxion.eu

T. 010-8220101
E. info@reaxion.eu

Waarom Reaxion?

Als specialist in arbeidsveiligheid zorgt Reaxion ervoor dat de medewerkers van uw organisatie veilig kunnen werken. Door middel van trainingen en ondersteuning op maat realiseren we werkplekken die aan alle gestelde eisen voldoen.

Social Media

Volg Reaxion op de volgende kanalen: