Specialist in arbeidsveiligheid
building
Trainingen op maat
reaxion
reaxion

OHSAS 18001

OHSAS 18001 is een norm voor arbeidsomstandigheden, die door organisaties wordt toegepast om arbeidsrisico’s effectief te kunnen beheersen. In dit ARBO zorgsysteem legt een bedrijf vast op welke wijze men omgaat met de arbeidsomstandigheden van het bedrijf. De effecten daarvan op het management, het personeel en de directe omgeving worden hierin zichtbaar. Hierdoor is de organisatie in staat om continu te verbeteren.

Veel bedrijven in Nederland zijn VCA-gecertificeerd. In tegenstelling tot het VCA-systeem is OHSAS 18001 een relatief jong systeem, dat net als ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) en ISO 14001 (milieumanagement) is gericht op continue verbetering.

In 2017 zal de huidige OHSAS 18001 norm vervangen worden door ISO 45001. De verwachting is dat veel VCA bedrijven zullen overstappen naar deze internationaal erkende norm als aanvulling op hun andere ISO systemen.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Offerte Aanvragen
Contactinformatie

Boris Pasternakstraat 68
3069 CZ Rotterdam
info@reaxion.eu

T. 010-8220101
E. info@reaxion.eu

Waarom Reaxion?

Als specialist in arbeidsveiligheid zorgt Reaxion ervoor dat de medewerkers van uw organisatie veilig kunnen werken. Door middel van trainingen en ondersteuning op maat realiseren we werkplekken die aan alle gestelde eisen voldoen.

Social Media

Volg Reaxion op de volgende kanalen: