Specialist in arbeidsveiligheid
building
Trainingen op maat
reaxion
reaxion

Ontruimingen

Een bedrijfsnoodplan is pas nuttig als het in de praktijk écht blijkt te werken. Het is daarom van belang dat ontruimingsplannen regelmatig geoefend worden. De wet verplicht organisaties en bedrijven om minimaal 1 keer per jaar een ontruimingsoefening te houden.

In veel bedrijven komen regelmatig verbouwingen voor. Ook vertrekken er voortdurend mensen en komen er weer nieuwe werknemers bij. Dit maakt regelmatige controle van het ontruimingsplan noodzakelijk, zodat geconstateerd kan worden of er veranderingen nodig zijn.

Wilt u professionele hulp bij het opzetten en in goede banen leiden van ontruimingsoefeningen? Dan staat Reaxion voor u klaar. We begeleiden u niet alleen tijdens de oefening, maar houden na afloop ook een evaluatie waarbij alle betrokkenen aanwezig zijn. Bovendien worden de gemaakte afspraken en conclusies schriftelijk vastgelegd. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Offerte Aanvragen
Contactinformatie

Boris Pasternakstraat 68
3069 CZ Rotterdam
info@reaxion.eu

T. 010-8220101
E. info@reaxion.eu

Waarom Reaxion?

Als specialist in arbeidsveiligheid zorgt Reaxion ervoor dat de medewerkers van uw organisatie veilig kunnen werken. Door middel van trainingen en ondersteuning op maat realiseren we werkplekken die aan alle gestelde eisen voldoen.

Social Media

Volg Reaxion op de volgende kanalen: