Specialist in arbeidsveiligheid
building
Trainingen op maat
reaxion
reaxion

Ontruimingsplan

 

Het hebben van een ontruimingsplan binnen uw onderneming is noodzakelijk. Heel goed als u een uitgebreid ontruimingsplan heeft, maar oefent u dit ontruimingsplan wel regelmatig? Om een ontruimingsplan succesvol te laten zijn is het belangrijk – en wettelijk verplicht – om ten minste één keer per jaar een ontruimingsoefening te houden. Zeker nu er in veel bedrijven regelmatig verbouwd word en/of er veel medewerkers bijkoen of weggaan, is het belangrijk om regelmatig zo’n ontruimingsoefening te houden.

Reaxion helpt: ontruimingsoefening

Reaxion biedt hulp in het oefenen van de bestaande ontruimingsplannen. Wij helpen u met ontruimingsoefeningen opzetten en helpen u bij het in goede banen leiden ervan. Na zo’n ontruimingsoefening zal er onder begeleiding van ons een evaluatie gehouden worden waar alle betrokkenen bij aanwezig zijn. Aan de hand van deze evaluatie worden conclusies en (nieuw) gemaakte afspraken schriftelijk vastgelegd, zodat de kwaliteit van het ontruimingsplan verhoogd wordt.

Ontruimingsplan maken

Bij Reaxion kunt u ook terecht voor ontruimingsplannen. Wij ontwikkelen bedrijfsnoodplannen die voldoen aan wettelijke normen van NEN 4000 en NEN 8112. Wij kunnen voor u een ontruimingsplan maken dat alle relevantie informatie bevat die nodig is tijdens een calamiteit voor de hulpverlening van het bedrijf en ook voor externe hulpverleners.

Neem contact op

Heeft u het idee dat er nog wat haken en ogen aan uw ontruimingsplan zitten? Of beseft u dat u te weinig uw ontruimingsplan test? Of bent u een ontruimingsplan aan het maken? Neem dan contact met Reaxion en wij helpen u graag bij het organiseren van een ontruimingsoefening zodat uw medewerkers bij een mogelijke echte calamiteit snel en veilig het gebouw kunnen verlaten. Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht, wij antwoorden maximaal binnen 8 dagen.

Contact opnemen
Contactinformatie

Boris Pasternakstraat 68
3069 CZ Rotterdam
info@reaxion.eu

T. 010-8220101
E. info@reaxion.eu

Waarom Reaxion?

Als specialist in arbeidsveiligheid zorgt Reaxion ervoor dat de medewerkers van uw organisatie veilig kunnen werken. Door middel van trainingen en ondersteuning op maat realiseren we werkplekken die aan alle gestelde eisen voldoen.

Social Media

Volg Reaxion op de volgende kanalen: