Specialist in arbeidsveiligheid
building
Trainingen op maat
reaxion
reaxion

Projectondersteuning

Heeft u te maken met complexe problematiek op het gebied van veiligheid? Dan is de flexibel inzetbare kennis van een veiligheidsdeskundige, passend bij de omvang en de aard van het werk, noodzakelijk. De middelbaar en hoger veiligheidskundigen (MVK/HVK) van Reaxion kunnen op professionele wijze de veiligheidskundige taken in uw organisatie op zich nemen, voor bepaalde of onbepaalde tijd, fulltime of parttime.

Zij kunnen u helpen bij het implementeren van het veiligheidsbeleid, het begeleiden van (nieuw)bouwprojecten, het begeleiden van shut-down activiteiten, het tijdelijk vervullen van vacatures binnen uw organisatie en het tijdelijk vervullen van KAM-management posities.

NIEUW: Interim Hoofd BHV. Door de hoge werkdruk in onze huidige economie ontbreekt het vaak aan tijd voor het opzetten van een goede bedrijfshulpverlening. Reaxion detacheert deskundigen om een goede bedrijfshulpverlening op te zetten binnen uw organisatie. Nadat deze is voltooid, worden de zaken overgedragen aan de verantwoordelijke medewerker.

Wilt u weten wat Reaxion voor u kan betekenen op het gebied van projectondersteuning? Neem dan gerust contact met ons op.

Offerte Aanvragen
Contactinformatie

Boris Pasternakstraat 68
3069 CZ Rotterdam
info@reaxion.eu

T. 010-8220101
E. info@reaxion.eu

Waarom Reaxion?

Als specialist in arbeidsveiligheid zorgt Reaxion ervoor dat de medewerkers van uw organisatie veilig kunnen werken. Door middel van trainingen en ondersteuning op maat realiseren we werkplekken die aan alle gestelde eisen voldoen.

Social Media

Volg Reaxion op de volgende kanalen: