Specialist in arbeidsveiligheid
building
Trainingen op maat
reaxion
reaxion

RI&E maken

Werkgevers zijn verplicht om een veilige werkplek te creëren voor zijn werknemers en zal hiervoor maatregelen moeten treffen. Daarvoor zullen eerst de risico’s in kaart gebracht moeten worden: dit kan door een RI&E te laten maken. Bij een RI&E, oftewel een risico inventarisatie en evaluatie wordt er gekeken naar de directe gevaren zoals interne transportmiddelen en gevaarlijke stoffen. Ook wordt er gekeken naar de minder tastbare zaken zoals geweld, werkdruk, stress en seksuele intimidatie. Hieruit rolt een uitgebreide rapportage dat een helder beeld geeft van het huidige Arbobeleid ten aanzien van veiligheid, gezondheid en welzijn. Op zoek naar een organisatie die dit kan doen? Laat een RI&E maken bij Reaxion.

RI&E van Reaxion

Reaxion is uw specialist op gebied van arbeidsveiligheid en kan voor u een RI&E maken. Een ARBO-deskundige van Reaxion zal de tasbare en minder tastbare zaken op werkvloer en bedrijfsprocessen beoordelen en worden aanwezige risico’s geïnventariseerd. Hierna wordt er aan de hand van de arbeidshygiënische strategie advies gegeven over de verbeterpunten om de gevonden risico’s te elimineren. Dit alles wordt in een rapportage en plan van aanpak vastgelegd waarna het geheel beoordeeld dient te worden door een kerndeskundige.

Reaxion staat bekend om haar persoonlijke aanpak en heeft service en kwaliteit altijd hoog in het vaandel staan bij het maken van een RI&E.

RI&E rapportage

Reaxion kan voor u een RI&E maken, om organisaties in de uitvoering van hun Arbobeleid te ondersteunen. Onze insteek hierbij is het schrijven van een rapportage die praktisch en resultaatgerichte is. Een RI&E rapportage geeft:

  • De werkgever inzicht in alle uit het werk voorkomende risico’s ten aanzien van: veiligheid, gezondheid en welzijn
  • De werkgever een prioriteitenstelling naar aanleiding van de ernst van de geconstateerde risico’s
  • Zowel de werkgever als werknemers handvaten om de arbeidsomstandigheden in de organisatie te verbeteren
  • Handvaten ter ondersteuning aan de BHV training

De ervaring leert vaak dat hierna veel bedrijven het Arbobeleid verder kunnen verbeteren: een RI&E is een eerste stap in de goede richting. Naast het voldoen aan de wettelijke verplichting, zit er ook winst in voor de organisatie zelf, namelijk: het terugdringen van ziekteverzuim en het voorkomen van ongevallen.

Ook een RI&E maken?

Heeft u behoefte aan een gespecialiseerd bedrijf dat voor u een RI&E kan maken? Zoek dan niet verder en laat een uitgebreide RI&E maken door Reaxion: expert op het gebied van arbeidsveiligheid. Wilt u meer informatie over onze werkwijze met betrekking tot het opstellen van RI&E? Neem dan contact op met ons: wij geven u altijd binnen 8 uur antwoord. U kunt ook altijd bellen naar 010-8220101. U kunt bij ons ook terecht voor diverse cursussen en trainingen op het gebied van arbeidsveiligheid.

Contact opnemen
Contactinformatie

Boris Pasternakstraat 68
3069 CZ Rotterdam
info@reaxion.eu

T. 010-8220101
E. info@reaxion.eu

Waarom Reaxion?

Als specialist in arbeidsveiligheid zorgt Reaxion ervoor dat de medewerkers van uw organisatie veilig kunnen werken. Door middel van trainingen en ondersteuning op maat realiseren we werkplekken die aan alle gestelde eisen voldoen.

Social Media

Volg Reaxion op de volgende kanalen: