Specialist in arbeidsveiligheid
building
Trainingen op maat
reaxion
reaxion

RI&E

Reaxion ondersteunt organisaties in de uitvoering van hun arbobeleid. Daarvoor voeren we RI&E’s uit, met als insteek het schrijven van een praktische rapportage.

Tijdens de inventarisatie of het maken wordt gekeken naar de directe gevaren zoals interne transportmiddelen, beeldschermwerk, gevaarlijke stoffen en elektrische gereedschappen. Ook minder tastbare zaken zoals geweld en agressie, werkdruk, stress, pesten en seksuele intimidatie worden onder de loep genomen. Aan de hand van het onderzoek van deze directe en indirecte gevaren onderkennen, analyseren en beoordelen we de risico’s.

Het resultaat is een rapportage die een helder beeld van het huidige arbobeleid geeft. Het brengt de risico’s, tekortkomingen en bedreigingen in beeld die ten aanzien van veiligheid, gezondheid en welzijn op het niveau van functie en werkplek zijn geconstateerd. Daarnaast maken we een plan van aanpak. Uiteindelijk wordt deze, samen met de rapportage, door een kerndeskundige beoordeeld.

Deze rapportage levert de werkgever de volgende zaken op:

  • Inzicht in alle uit het werk voorkomende risico’s ten aanzien van veiligheid, gezondheid en welzijn
  • Een prioriteitenstelling naar aanleiding van de ernst van de geconstateerde risico’s
  • Een goed handvat om de arbeidsomstandigheden in de organisatie te verbeteren (ook voor werknemers)
  • Handvatten ter ondersteuning aan de BHV organisatie

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Offerte Aanvragen
Contactinformatie

Boris Pasternakstraat 68
3069 CZ Rotterdam
info@reaxion.eu

T. 010-8220101
E. info@reaxion.eu

Waarom Reaxion?

Als specialist in arbeidsveiligheid zorgt Reaxion ervoor dat de medewerkers van uw organisatie veilig kunnen werken. Door middel van trainingen en ondersteuning op maat realiseren we werkplekken die aan alle gestelde eisen voldoen.

Social Media

Volg Reaxion op de volgende kanalen: