Specialist in arbeidsveiligheid
building
Trainingen op maat
reaxion
reaxion

VCA Certificaat behalen

Iedere medewerker weet wat er van hem/haar verwacht wordt vanuit zijn/haar functie, maar er wordt minder stil gestaan bij wat er nu eigenlijk wordt verwacht in geval van een calamiteit of hoe veilig te werk gaan. Om medewerkers, die op de werkvloer een verhoogd risico lopen door hun werkzaamheden, veilig te laten werken kunt u hen een VCA cursus laten volgen. Bij Reaxion kunnen u en uw medewerkers al vanaf 199 euro per persoon hun VCA certificaat behalen.

VCA cursus volgen

Reaxion is uw specialist op gebied van arbeidsveiligheid. Bij Reaxion hebben u en uw medewerkers de mogelijkheid om een VCA training te volgen, zodat zij de juiste basiskennis in huis hebben, zodat men samen kan zorgen voor een veilige en gezonde werkomgeving. Een VCA cursus is er voor personen die werkzaamheden uitvoeren met een verhoogd risico. Bijvoorbeeld werkzaamheden met en verhoogd risico in fabrieken, installaties, werkplaatsen en projectlocaties.

In alle trainingen van Reaxion handelen we volgens een persoonlijke benadering en service waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Onze cursussen en trainingen zijn volledig volgens de laatste eisen en normen en zullen uw medewerkers trainen en voorbereiden zodat iedere medewerker weet wat er van haar/hem wordt verwacht bij een eventuele calamiteit.

Onze VCA trainingen

Al onze trainingen voldoen volledig aan de laatste eisen en richtnormen. U kunt bij ons terecht voor twee soorten VCA cursussen volgen:

  • VCA basis: een cursus die is bestemd voor alle operationele medewerkers van bedrijven in de industrie en bouwnijverheid;
  • VCA vol: een cursus voor de leidinggevenden binnen een organisatie, zij hebben immers een voorbeeldfunctie en horen hun medewerkers te wijze nop eventuele gevaren. Wanneer u uw bedrijf in aanmerking wilt laten komen voor VCA certificering, dan is het noodzakelijk dat leidinggevenden in het bezit zijn van den VCA vol diploma.

Neem contact op

Bij Reaxion bent u op het juiste adres wanneer u een VCA certificaat wilt behalen. Heeft u interesse in en VCA cursus? Neem dan vrijblijvend contact op met Reaxion en u krijgt binnen 8 uur antwoord van ons. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden van onze VCA cursussen en andere bedrijfstrainingen. Bij ons staat persoonlijke aandacht centraal en wij leveren altijd trainingen op maat.

Contact opnemen
Contactinformatie

Boris Pasternakstraat 68
3069 CZ Rotterdam
info@reaxion.eu

T. 010-8220101
E. info@reaxion.eu

Waarom Reaxion?

Als specialist in arbeidsveiligheid zorgt Reaxion ervoor dat de medewerkers van uw organisatie veilig kunnen werken. Door middel van trainingen en ondersteuning op maat realiseren we werkplekken die aan alle gestelde eisen voldoen.

Social Media

Volg Reaxion op de volgende kanalen: