Specialist in arbeidsveiligheid
building
Trainingen op maat
reaxion
reaxion

VCA cursus volgen

Bent u op zoek naar een VCA cursus voor uzelf of voor uw medewerkers? Kies dan voor een VCA cursus van Reaxion: de specialist in cursussen op het gebied van arbeidsveiligheid. Een veilige en gezonde werkomgeving is belangrijk voor de veiligheid van uw medewerkers en uzelf. Het is dan ook logisch dat werkgevers en opdrachtgevers van hun medewerkers een bepaalde basiskennis over veiligheid op de werkvloer verwachten. Bent u op zoek naar een expert op het gebied van arbeidsveiligheid die VCA cursus aanbiedt? Zoek dan niet verder en kies voor Reaxion!

VCA cursus van Reaxion

Kiest u ervoor om een VCA cursus te volgen bij Reaxion? Dan bent u in goede handen: in alle trainingen van Reaxion handelen we volgens een persoonlijke benadering en service. Hierbij hebben wij de kwaliteit van onze cursussen hoog in het vaandel staan. Onze cursussen en trainingen zijn volledig volgens de laatste eisen en normen en zullen uw medewerkers trainen en voorbereiden zodat iedere medewerker weet wat er van haar/hem wordt verwacht wanneer er zich een calamiteit voordoet.

VCA cursus: voor wie?

De VCA cursus is er om de veiligheid op de werkvloer te verhogen door iedere werknemer te voorzien van de basiskennis over arbeidsveiligheid. De cursus is speciaal voor alle operationele medewerkers van bedrijven in de industrie en bouwnijverheid. Het gaat hierbij om werkzaamheden op locaties als in fabrieken, bij installaties, op werkplaatsen en projectlocaties. De VCA cursus is bedoeld voor personen die vanuit de opdrachtgever gezien werkzaamheden uitvoeren met een verhoogd risico. Een VCA cursus verlaagt deze risico’s. Wij hebben twee soorten VCA cursussen:

  • VCA basistraining: bestemd voor alle operationele medewerkers van industrie- en bouwnijverheidbedrijven;
  • VCA voltraining: bestemd voor leidinggevenden binnen een organisatie, omdat zij degene zijn met een voorbeeldfunctie en horen hun medewerkers te wijzen op eventuele gevaren.

Let op: wanneer u uw bedrijf in aanmerking wilt laten komen voor VCA certificering, dan is het noodzakelijk dat leidinggevenden in het bezit zijn van den VCA vol diploma.

Meer informatie over de VCA cursus?

Bent u benieuwd naar wat onze VCA cursus voor uw onderneming kan betekenen of heeft u vragen over een van onze cursussen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier op onze site in te vullen, bel naar 010-8220101 of mail naar info@reaxion.eu. Reaxion: de specialist in arbeidsveiligheid!

Contact opnemen
Contactinformatie

Boris Pasternakstraat 68
3069 CZ Rotterdam
info@reaxion.eu

T. 010-8220101
E. info@reaxion.eu

Waarom Reaxion?

Als specialist in arbeidsveiligheid zorgt Reaxion ervoor dat de medewerkers van uw organisatie veilig kunnen werken. Door middel van trainingen en ondersteuning op maat realiseren we werkplekken die aan alle gestelde eisen voldoen.

Social Media

Volg Reaxion op de volgende kanalen: