Specialist in arbeidsveiligheid
building
Trainingen op maat
reaxion
reaxion

VCA trainingen

Een veilige en gezonde werkomgeving is belangrijk voor de veiligheid van uw medewerkers en uzelf. Het is dan ook logisch dat steeds meer werkgevers en opdrachtgevers eisen stellen aan de basiskennis van hun medewerkers over veiligheid: daar zijn VCA trainingen voor. Bent u op zoek naar een expert op het gebied van arbeidsveiligheid die VCA trainingen aanbiedt? Zoek dan niet verder en kies voor VCA trainingen van Reaxion!

Voor wie zijn VCA trainingen?

VCA trainingen zijn in het leven geroepen om de veiligheid op de werkvloer te verhogen, door iedere werknemer te voorzien van de noodzakelijke kennis over veiligheid. De VCA trainingen zijn voor alle operationele medewerkers van bedrijven in de industrie en bouwnijverheid, op locaties als in fabrieken, bij installaties, op werkplaatsen en op projectlocaties. Het gaat hier om personen die vanuit de opdrachtgever gezien werkzaamheden uitvoeren die een verhoogd risico met zich meedragen. Onze VCA trainingen verlagen deze risico’s aanzienlijk.

Onze VCA trainingen

Al onze VCA trainingen voldoen volledig aan de laatste eisen en richtnormen. Wilt u een VCA training volgen? Dan kunt u kiezen uit twee soorten VCA trainingen:

  • VCA basistraining: bestemd voor alle operationele medewerkers van industrie- en bouwnijverheidbedrijven;
  • VCA voltraining: bestemd voor leidinggevenden binnen een organisatie, omdat zij degene zijn met een voorbeeldfunctie en horen hun medewerkers te wijzen op eventuele gevaren.

Let op: wanneer u uw bedrijf in aanmerking wilt laten komen voor VCA certificering, dan is het noodzakelijk dat leidinggevenden in het bezit zijn van den VCA vol diploma.

Meer informatie over VCA trainingen

Wilt u weten wat onze VCA trainingen voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met Reaxion: de specialist in arbeidsveiligheid. Heeft u vragen? Vul dan het contactformulier op onze site in of neem contact op door te bellen naar 010-8220101 of te mailen naar info@reaxion.eu.

Contact opnemen
Contactinformatie

Boris Pasternakstraat 68
3069 CZ Rotterdam
info@reaxion.eu

T. 010-8220101
E. info@reaxion.eu

Waarom Reaxion?

Als specialist in arbeidsveiligheid zorgt Reaxion ervoor dat de medewerkers van uw organisatie veilig kunnen werken. Door middel van trainingen en ondersteuning op maat realiseren we werkplekken die aan alle gestelde eisen voldoen.

Social Media

Volg Reaxion op de volgende kanalen: