Specialist in arbeidsveiligheid
building
Trainingen op maat
reaxion
reaxion

VCA

Om samen te zorgen voor een veilige en gezonde werkomgeving, stellen steeds meer werkgevers en opdrachtgevers eisen aan de basiskennis van hun medewerkers over veiligheid. Daarvoor is de VCA in het leven geroepen.

De VGM Checklist Aannemers (VGM = Veiligheid, Gezondheid en Milieu) is bedoeld voor personen die, vanuit de opdrachtgever gezien, werkzaamheden uitvoeren met een verhoogd risico. Deze werkzaamheden vinden vaak plaats in fabrieken, bij installaties, op werkplaatsen en op projectlocaties. De zogeheten VCA basiscursus is dus bedoeld voor alle operationele medewerkers van bedrijven in de industrie en bouwnijverheid.

Daarnaast is er de VCA vol. Leidinggevenden die hun bedrijf voor VCA certificering in aanmerking willen laten komen, moeten een VCA vol diploma bezitten. Zij hebben immers een voorbeeldfunctie voor medewerkers en behoren hen op eventuele gevaren te wijzen.

Wilt u weten wat onze VCA training voor uw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Offerte Aanvragen
Contactinformatie

Boris Pasternakstraat 68
3069 CZ Rotterdam
info@reaxion.eu

T. 010-8220101
E. info@reaxion.eu

Waarom Reaxion?

Als specialist in arbeidsveiligheid zorgt Reaxion ervoor dat de medewerkers van uw organisatie veilig kunnen werken. Door middel van trainingen en ondersteuning op maat realiseren we werkplekken die aan alle gestelde eisen voldoen.

Social Media

Volg Reaxion op de volgende kanalen: