Specialist in arbeidsveiligheid
building
Trainingen op maat
reaxion
reaxion

Veiligheidsladder

De veiligheidsladder is een middel om te meten waar een bedrijf in haar ontwikkeling staat qua veiligheid. De ladder bestaat uit vijf “treden”, stuk voor stuk niveaus van veiligheid. Wij ondersteunen organisaties in het implementeren van veiligheidsnormen en ook wat betreft de veiligheidsladder zijn wij u graag van dienst.

Begeleiding

De treden van de veiligheidsladder klimmen van ontwikkelingsniveau 1 naar niveau 5. Per trede bestaat een pakket minimale eisen waaraan een bedrijf moet voldoen en zijn er richtlijnen welke normen daarvoor gelden. Uw plaats op de ladder wordt bepaald door het aantal criteria waaraan uw bedrijf voldoet. In welke branche uw bedrijf zich bevindt maakt niet uit, voor iedere sector zijn eigen normen en criteria toe te passen waardoor u voldoet aan de eisen. Wij begeleiden klanten hierin.

Consultancy en advies

Veiligheid binnen uw bedrijf is belangrijk. Het geeft de kwaliteit van uw bedrijf weer en dat is nuttige informatie voor uw klanten. Door als bedrijf bezig te zijn met veiligheid stimuleert u bovendien het veiligheidsbewustzijn en daarmee stimuleert u weer bewust veilig handelen. Reaxion geeft advies en fungeert als consultancy partij bij het vergroten van veiligheid binnen bedrijven.

Ondersteuning

Wilt u weten waar uw bedrijf op de veiligheidsladder staat of wilt u meer informatie over de eisen, normen en criteria waar u aan moet voldoen? Wij ondersteunen u graag bij het beoordelen van uw actuele situatie en begeleiden u bij het analyseren van de veiligheid van werknemers binnen uw organisatie. De minimum eisen waar uw bedrijf aan voldoet bepaalt de bereikte laddertrede. Daarvoor kunt u een certificaat ontvangen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Offerte Aanvragen
Contactinformatie

Boris Pasternakstraat 68
3069 CZ Rotterdam
info@reaxion.eu

T. 010-8220101
E. info@reaxion.eu

Waarom Reaxion?

Als specialist in arbeidsveiligheid zorgt Reaxion ervoor dat de medewerkers van uw organisatie veilig kunnen werken. Door middel van trainingen en ondersteuning op maat realiseren we werkplekken die aan alle gestelde eisen voldoen.

Social Media

Volg Reaxion op de volgende kanalen: