Specialist in arbeidsveiligheid
building
Trainingen op maat
reaxion
reaxion

Vluchttekeningen

In geval van een ontruiming zijn vluchttekeningen onmisbaar. Deze vluchtroutes maken duidelijk waar men zich binnen de onderneming bevindt, wat de snelste weg naar buiten is en waar hulpmiddelen voor handen zijn. Ze zijn vastgesteld om ervoor te zorgen dat de ontruiming rustig kan verlopen.

De routes worden aangeduid middels vluchtwegplattegronden. Deze tekeningen van de onderneming worden op strategische plekken in uw bedrijfspand opgehangen. Ook worden deze zelfde tekeningen opgenomen in het bedrijfsnoodplan en maken ze een vast onderdeel uit van het ontruimingsplan.

De benodigde plattegronden dienen ontwikkeld te worden volgens de laatste wettelijke norm NEN1414. De ervaren deskundigen van Reaxion helpen u hier graag bij. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Offerte Aanvragen
Contactinformatie

Boris Pasternakstraat 68
3069 CZ Rotterdam
info@reaxion.eu

T. 010-8220101
E. info@reaxion.eu

Waarom Reaxion?

Als specialist in arbeidsveiligheid zorgt Reaxion ervoor dat de medewerkers van uw organisatie veilig kunnen werken. Door middel van trainingen en ondersteuning op maat realiseren we werkplekken die aan alle gestelde eisen voldoen.

Social Media

Volg Reaxion op de volgende kanalen: