Specialist in arbeidsveiligheid
building
Trainingen op maat
reaxion
reaxion

Wet vervoer gevaarlijke stoffen

De kans is groot dat uw medewerkers dagelijks in aanraking komen met gevaarlijke stoffen en dat zij deze mogelijk moeten vervoeren. Belangrijk is dat uw medewerkers volgens de wet vervoer gevaarlijke stoffen een training volgen zodat zij in het bezit zijn van een gevaarlijke stoffen certificaat en zo op een veilige manier met deze chemische producten kunnen werken. Reaxion is een aanbieder van deze gevaarlijke stoffen training: het bedrijf met cursussen en trainingen om de arbeidsveiligheid binnen organisaties te verhogen.

Een gevaarlijke stoffen cursus

Bij Reaxion kunnen werknemers die in aanraking komen met chemische producten, bijvoorbeeld in het transport of opslag van gevaarlijke stoffen, een gevaarlijke stoffen cursus volgen om zich zo te beschermen tegen gevaren van dit soort chemische producten. Het is belangrijk dat uw medewerkers beschikken over zo’n gevaarlijke stoffen certificaat: een werkgever is immers verplicht – voglens het ARBO besluit – om werknemers voldoende bescherming van de gezondheid en veiligheid te bieden. Een training gevaarlijke stoffen is vooral van toepassing voor medewerkers van onder andere schoonmaakbedrijven, garages, bouwmarkten, schildersbedrijven, laboratoria en supermarkten.

Bedrijfstrainingen door Reaxion zijn kenmerkend door hun persoonlijke karakter en hoge service gehalte. Onze trainingen zijn altijd op maat én onze trainingen kunt u niet alleen tijdens kantoortijden een training volgen, maar ook in de avonduren en weekenden.

Inhoud training gevaarlijke stoffen

Binnen onze gevaarlijke stoffen training leert u het ARBO besluit, PGS-15 en internationale regelgeving gebruiken én toepassen. Daarnaast komen onderstaande onderwerpen aan bod in onze trainingen voor gevaarlijke stoffen:

  • Gevaarlijke stoffen en gevaarseigenschappen
  • Informatie over de stoffen
  • Kankerverwekkende en zorgwekkende stoffen
  • Inventarisatie en registratie
  • Voorlichting en onderricht
  • Maatregelen
  • Toezicht
  • Blootstelling bepalen

Een gevaarlijke stoffen cursus is er al vanaf 175 euro per persoon, duurt één dag en iedere deelnemer ontvangt na afloop een certificaat van deelname, waarmee de werkgever kan aantonen dat de medewerker onderricht heeft gehad.

Contact opnemen

Heeft u interesse in het volgen van een gevaarlijke stoffen training voor uzelf of door uw medewerkers? Neem dan contact op met Reaxion voor meer informatie over onze trainingen. Bij Reaxion kunt u niet alleen tijdens kantoortijden een training volgen, maar ook in de avonduren en weekenden, zodat u altijd de mogelijkheid heeft om een benodigde training te volgen.

Contact opnemen

Contactinformatie

Boris Pasternakstraat 68
3069 CZ Rotterdam
info@reaxion.eu

T. 010-8220101
E. info@reaxion.eu

Waarom Reaxion?

Als specialist in arbeidsveiligheid zorgt Reaxion ervoor dat de medewerkers van uw organisatie veilig kunnen werken. Door middel van trainingen en ondersteuning op maat realiseren we werkplekken die aan alle gestelde eisen voldoen.

Social Media

Volg Reaxion op de volgende kanalen: