Specialist in arbeidsveiligheid
building
Trainingen op maat
reaxion
reaxion

Wie zijn wij

Reaxion is dé betrouwbare partner voor vele bedrijven. Onze op maat gemaakte trainingen, betrokkenheid, ervaring en expertise zorgen er dagelijks voor dat de werknemers van onze opdrachtgevers in optimale veiligheid kunnen werken.

De wortels van Reaxion liggen bij Defensie. Patrick Bijl, oprichter en eigenaar van Reaxion, was 18 jaar lang in trouwe dienst als sergeant bij het Marine BeveiligingsKorps. Daar werd hij opgeleid tot instructeur in verschillende disciplines.

Tijdens trainingen die hij als freelance instructeur gaf aan samengestelde groepen, ontdekte hij dat er nog veel winst te behalen viel. Werknemers wisten vaak niet wat er van ze werd verwacht vanuit het bedrijfsnoodplan of hadden zelfs nog nooit een noodplan of risico inventarisatie gezien. Dit deed Patrick besluiten om de opleiding tot Middelbaar Veiligheidskundige te gaan doen.

Sinds september 2013 is Reaxion gevestigd in Rotterdam en inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot dé betrouwbare, deskundige en betrokken partner voor vele bedrijven en hun werknemers.

Offerte Aanvragen
Contactinformatie

Boris Pasternakstraat 68
3069 CZ Rotterdam
info@reaxion.eu

T. 010-8220101
E. info@reaxion.eu

Waarom Reaxion?

Als specialist in arbeidsveiligheid zorgt Reaxion ervoor dat de medewerkers van uw organisatie veilig kunnen werken. Door middel van trainingen en ondersteuning op maat realiseren we werkplekken die aan alle gestelde eisen voldoen.

Social Media

Volg Reaxion op de volgende kanalen: